Overzicht van 2022: een jaar rijk aan prestaties

Het is een ongelooflijk druk jaar geweest voor Opal Solutions! We hebben veel bereikt en zijn dankbaar voor de 17 nieuwe instellingen en meer dan 10.000 gebruikers die hun vertrouwen in ons hebben gesteld.

Het is een waar genoegen om met jullie samen te werken en de gezondheidszorg te helpen verbeteren.

Formeo, een succes in de maak

Formeo, ons platform voor opleidingsbeheer dat begin dit jaar werd gelanceerd, heeft al 3 instellingen voor zich gewonnen: CHIREC, Groupe Jolimont en UCM Sint-Pieter. Formeo organiseert niet alleen opleidingen, maar helpt ziekenhuizen ook om de vaardigheden van hun personeel op institutionele schaal in kaart te brengen en te ontwikkelen.

2022, het jaar van Interneo

13 nieuwe instellingen hebben zich aangesloten bij het platform en het aantal geregistreerde stages is geëxplodeerd. Het platform hielp bij het beheren van meer dan 22.000 stages, of 242.000 dagen werkervaring.

+ 13 klantinstellingen (ziekenhuizen en scholen)

Meer dan 8.700 nieuwe gebruikers

Meer dan 22.000 stages gecreëerd

Meer dan 242.000 opleidingsdagen gecreëerd

De start van het nieuwe academische jaar in september bevestigde de positieve impact van Interneo in de gezondheidszorgsector en maakte het leven gemakkelijker voor ziekenhuizen, scholen en studenten.

Maar daar hield onze inzet niet op. Naast Formeo hebben we nieuwe producten gelanceerd en onze bestaande diensten verbeterd. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om hierop voort te bouwen in 2023.

Een jaar vol mogelijkheden

Daarnaast heeft onze deelname aan verschillende evenementen en conferenties ons in staat gesteld om nieuwe mensen te ontmoeten, onze ideeën en expertise te delen en met veel partners samen te werken aan spannende projecten.

SantExpo: een conferentie met hoog profiel

Onze CEO, Xavier Rouby, gaf een lezing over het tekort aan verpleegkundigen op de SantExpo in Parijs, die werd bijgewoond door meer dan 25.000 professionals uit de gezondheidszorg.

Interneo genomineerd voor de Agoria Digital Society Awards in de categorie eHealth

Onze Interneo-oplossing is genomineerd in de categorie eHealth. Dit evenement is bedoeld om de samenwerking tussen bedrijven en overheidsinstellingen in de schijnwerpers te zetten die het dagelijks leven van mensen helpt te verbeteren.

Opal Solutions komt Quebec tegemoet

In december gingen we op missie naar Quebec om van gedachten te wisselen met experts en spelers in de zorgsector. De reis bevestigde dat uitdagingen zoals het tekort aan verpleegkundigen universeel zijn en dat het delen van ervaringen cruciaal is om innovatieve oplossingen te vinden.

Onze hoofdlijnen voor 2023

Het tekort aan verpleegkundigen vormt een bedreiging voor de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van patiënten. In 2023 willen we verpleegkundigen waarderen en ondersteunen door te investeren in hun welzijn.

Met investeringen in permanente educatie, het berekenen van werkdruk en het creëren van een ondersteunende werkomgeving kunnen we de motivatie en het behoud van verpleegkundigen verbeteren. Door de waarde van de hele zorgketen te vergroten, kunnen we het tekort aan verplegend personeel bestrijden en de kwaliteit van de zorg voor iedereen verbeteren.

We kijken ernaar uit om ons te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan de verbetering van de zorgsector door middel van innovatieve en menselijke oplossingen.

Hartelijk dank aan al onze klanten, partners en medewerkers voor hun vertrouwen en steun. Het is dankzij jullie dat we vooruit kunnen en een verschil kunnen maken.

Volg ons op sociale netwerken om op de hoogte te blijven van Opal nieuws!

Volg ons op Linkedin

Bekijk de samenvattende video van Opal Solutions over 2022

In hetzelfde thema