Optimaliseer de veiligheid en het beheer van uw stages met Interneo.

Volg en beheer de badges van uw leerling-verpleegkundigen en zorg voor een veilig en efficiënt plaatsingsproces.

Waarom kiezen voor Interneo badgebeheer?

Volledige zichtbaarheid voor studenten

Eenvoudige toegang tot de cruciale informatie van je studenten: plaatsingsdata, zorgeenheid, school, sectie en nog veel meer. Dankzij de intuïtieve interface kun je in één oogopslag de status en details van elke toegewezen professionele ID-badge controleren.

Verbeterde beveiliging

Laat geen actieve badges meer in omloop! Controleer de status van badges in realtime en beheer het herstellen van badges met gemak. Zorg ervoor dat alleen bevoegde studenten toegang hebben tot uw faciliteiten met efficiënte toegangscontrole voor ziekenhuizen.

Vereenvoudigd beheer

Badges toevoegen en toewijzen in een paar klikken. Kies de toewijzingsdata, koppel elke badge aan een student en laat Interneo de rest doen. Exporteer eenvoudig gegevens voor duidelijke, gedetailleerde rapporten, waardoor HR-management in ziekenhuizen een fluitje van een cent wordt.

Automatisatie

Bespaar tijd en minimaliseer fouten door het beheer van elektronische badges te automatiseren. Interneo integreert een krachtige API om repetitieve taken te automatiseren, van het toewijzen tot het deactiveren van badges, met behoud van optimale flexibiliteit.

Het badgeproces automatiseren

Door het beheer van badges te automatiseren met Interneo kun je administratieve processen vereenvoudigen en versnellen. Door onze API te integreren, kun je het toewijzen en deactiveren van badges automatiseren, menselijke fouten verminderen en ervoor zorgen dat elke student zijn badge op tijd ontvangt en retourneert.

Dit maakt tijd vrij voor je team, zodat zij zich kunnen richten op meer strategische taken en de algehele efficiëntie van je instelling kunnen verbeteren, met name voor het beheer van medische accreditaties.

Veiligheid en het belang van badgebeheer voor stagiairs

Badgebeheer speelt een cruciale rol in de beveiliging van uw vestiging. Door ervoor te zorgen dat elke badge correct wordt toegewezen en bijgehouden, voorkomt u onbevoegde toegang en zorgt u ervoor dat alleen studenten met een actieve stage gevoelige gebieden kunnen betreden.

Dit beschermt niet alleen de bezittingen en informatie van uw school, maar ook de persoonlijke veiligheid van alle stagiairs en personeel. Rigoureus badgebeheer draagt bij aan een veilige en professionele stageomgeving, wat essentieel is voor ieders succes en gemoedsrust.

Een innovatieve oplossing geïntegreerd in uw vestiging.

Verbeter de operationele efficiëntie van uw vestiging met een beheer van verpleegplaatsingen dat uw processen respecteert.

Profiteer van naadloze organisatie.

Mis de kans niet om het beheer van badges in uw instelling te revolutioneren. Download onze gedetailleerde documentatie om alle mogelijkheden en voordelen van Interneo te ontdekken.