Wil je dingen veranderen ?

Sluit je aan bij een team bij Opal, waar onze missie om gezondheidszorg opnieuw te richten op mensen de drijvende kracht achter elke werkdag wordt.

Ontdek onze vacatures

Onze stageaanbiedingen

Wil jij je vaardigheden laten zien om het bedrijf te helpen groeien met jouw talent?

Sluit je aan bij ons dynamische team en draag bij aan de ontwikkeling van innovatieve gezondheidszorgprojecten. Als stagiair krijg je de kans om aan verschillende opdrachten te werken, te leren van ervaren professionals en je stempel te drukken in een snelgroeiend bedrijf. Bereid je voor op een lonende ervaring die je ondernemingsgeest zal stimuleren.

Business stages

Taken, rol, doel

Als belangrijke medewerker van ons team begin je met het uitvoeren van diepgaande Market Intelligence: het verzamelen, analyseren en structureren van Belgische marktgegevens in ons CRM. Je belangrijkste taak is het creëren van een herhaalbaar informatieverzamelingsproces, dat wordt ingevoerd in het CRM en onze kennisbank. Je gaat verder met concurrentieanalyse (benchmarking) om Opal op de hoogte te houden van de praktijken, benaderingen en tarieven van onze concurrenten. Tot slot optimaliseer je onze sales funnel door te innoveren om de duur van een verkoop te verkorten en de waarde te verhogen.

Gezocht profiel

 • Een passie voor het onderzoeken en structureren van informatie, met een creativiteit die je aanzet tot het bedenken van innovatieve strategieën om doelstellingen te bereiken.
 • Uitstekende presentatie en een vlotte professionele interactie, comfortabel aan de telefoon en via e-mail. Een goede kennis van het Nederlands is een pluspunt.
 • Sterk vermogen om menselijke relaties op te bouwen met verschillende belanghebbenden, van gebruikers tot collega’s.
 • Sterke teamgeest, nauw samenwerken met de CEO van het bedrijf.
 • Sterke interesse in start-ups en hun flexibele maar veeleisende manier van werken, blijk geven van motivatie, proactiviteit en organisatie.
 • Snel autonoom, met de bereidheid om vragen te stellen om voortdurend bij te leren.

Verrijkt door deze ervaring zul je actief betrokken zijn bij prospectie en verkoopvergaderingen, evenals bij het organiseren van evenementen voor prospects en klanten, in samenwerking met het marketingteam.

Taken, Rol, Doel

Kom bij ons in de spannende rol van content creator, waarbij het jouw missie zal zijn om content van hoge kwaliteit te ontwerpen en distribueren die onze impact in de gezondheidszorgsector illustreert. Dit omvat het schrijven, opmaken en kiezen van formats, evenals een strategisch distributieplan met kalender, media en campagnes. Je belangrijkste doel is om Opals merkbeheer en contentstrategie verder te ontwikkelen, waarbij je werkt met verschillende media, waaronder de website, whitepapers, webinars en podcasts.

Gezocht profiel

 • Expert in leadgeneratie, inbound marketing, storytelling en redactionele planning.
 • Creatief in schrijven en visueel ontwerp, in staat om boodschappen op een boeiende manier over te brengen.
 • Uitstekende luistervaardigheden en begrip van gebruikers en klanten, met het vermogen om informatie effectief te synthetiseren.
 • Perfecte beheersing van het Frans en een zeer goed niveau van geschreven Nederlands.
 • Productiviteit in evenwicht met efficiëntie, in staat om een hoog kwaliteitsniveau te behouden en deadlines te halen.
 • Autonoom en bereid om vragen te stellen en constructieve feedback te ontvangen.
 • Interesse in start-ups en hun flexibele maar veeleisende manier van werken, met een sterke teamgeest.

Taken, Rol, Doel

Als Internal Customer Success speel je een centrale rol in het waarborgen van de tevredenheid van onze gebruikers en klanten. Je gevarieerde taken omvatten dagelijkse gebruikersondersteuning, het oplossen van incidenten, case tracking en het gebruik van tools zoals Zendesk, Asana, GSuite en Slack. Daarnaast organiseer je de kennisbank van Opal in samenwerking met de marketing- en productafdelingen. Een belangrijk onderdeel van je rol is het organiseren van een evenement (virtueel webinar of fysieke workshop) om directe feedback van gebruikers te krijgen in een context die bevorderlijk is voor uitwisselingen.

Gezocht profiel

 • Uitstekende presentatie- en sociale vaardigheden, in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende belanghebbenden.
 • Perfecte beheersing van het Frans en een goed niveau van het Nederlands.
 • Sterk vermogen om menselijke relaties aan te knopen met een verscheidenheid aan mensen, van gebruikers tot collega’s.
 • Sterke teamgeest, nauw samenwerken met de Customer Success / User Care Manager.
 • Sterke interesse in start-ups en hun flexibele maar veeleisende manier van werken, blijk geven van motivatie, proactiviteit en organisatie.
 • Snelle zelfstarter met de bereidheid om vragen te stellen en constructieve feedback te waarderen.

Taken, Rol, Doelstelling

Als projectmanager sta je in het middelpunt van de actie en ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van onze initiatieven. Je taken omvatten een verscheidenheid aan taken, van het uitvoeren van marktonderzoek tot het coördineren van de verschillende betrokken partijen, evenals de voortdurende communicatie en het toezicht houden op de projectuitvoering. Je rol bestaat ook uit het proactief beheren van risico’s, vooruit plannen voor veranderingen en je voortdurend aanpassen om de gewenste richting te behouden. Na elk project moet je evaluatiebijeenkomsten organiseren met het team om de successen en uitdagingen te analyseren en toekomstige verbeteringen te identificeren.

Gezocht profiel

 • Je bent gepassioneerd door onderzoek en het structureren van informatie, je bent creatief en in staat om innovatieve benaderingen te bedenken om doelstellingen te bereiken.
 • Uitstekende presentatie- en communicatievaardigheden, met een natuurlijk gemak in professionele interacties. Je hebt een perfecte kennis van het Frans en een grondige kennis van het Nederlands is een pluspunt.
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en kunt goed omgaan met een breed scala aan mensen, van medisch personeel tot technische experts.
 • Je bent een sterke teamspeler, gedijt goed in een collaboratieve omgeving en toont autonomie terwijl je openstaat voor vragen en discussie.
 • Je hebt een grote interesse in hoe start-ups werken en de motivatie, proactiviteit en organisatie die nodig zijn om je te ontwikkelen in een flexibele maar veeleisende omgeving.

IT stages

Taken, Rol, Doel

Word lid van ons Careboard software ontwikkelingsteam en speel een actieve rol in de AGILE implementatie van onze product roadmap. Je verantwoordelijkheden omvatten het maken van nieuwe modules, code-evolutie en integratie met systemen van derden. In nauwe samenwerking met Product Owners, Full Stack ontwikkelaars en Opal’s CTO pas je best practice ontwikkelings-, samenwerkings- en documentatietechnieken toe, waarbij je gebruik maakt van tools zoals GitLab, Asana, Slack en GSuite.

Enkele sleutelwoorden die je moet beheersen: React, Docker, Ant.Design, AWS, NodeJS, OpenAPI, PostgreSQL. Ons doel is om onze software in ziekenhuizen te verbeteren door regelmatig nieuwe modules en functionaliteiten te integreren tijdens releasecycli van twee weken.

Gezocht profiel

 • Gepassioneerd door coderen en het ontwikkelen van webapplicaties, met een verlangen om nieuwe frameworks en werkmethoden te ontdekken.
 • Streng en gestructureerd in je benadering van softwareontwikkeling.
 • Uitstekende beheersing van het Frans en een goed niveau van het geschreven Engels.
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en kunt goed omgaan met verschillende belanghebbenden.
 • Sterke teamgeest, je werkt rechtstreeks samen met de CTO van het bedrijf.
 • Een grote interesse in jonge technologiebedrijven, met de drive, proactiviteit en organisatie om snel autonoom te worden, terwijl je openstaat voor vragen en constructieve feedback.

Taken, Rol, Doel

Sluit je aan bij ons team als UX/UI stagiair en kom tot de kern van digitale innovatie in de gezondheidszorg. Je krijgt de kans om een actieve bijdrage te leveren aan het ontwerp van digitale producten, diensten en strategieën die een directe impact zullen hebben op de gezondheidszorg.

Gezocht profiel

 • Creatief en strategisch, in staat om het digitale productontwerpproces te begrijpen.
 • Met een grote interesse in de toepassing van nieuwe technologieën op business-to-business gebieden.
 • Een effectieve communicator, enthousiast over het werken in een team en in staat om constructieve feedback te ontvangen.
 • Nieuwsgierig en bereid om tools en methodologieën met betrekking tot digitale producten te verkennen.
 • Bedreven in verschillende ontwerptoepassingen zoals Adobe Suite, Figma, Notion en Google Workspace.

Kom bij ons voor een spannende stage-ervaring en help mee de toekomst van user experience in de gezondheidszorg vorm te geven.

Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen

Solliciteer op

Onze vacatures

Zet je ervaring in voor een groeiend bedrijf met een echte impact op het leven van mensen!

Kom bij ons werken en speel een sleutelrol in onze expansie. Als professional krijg je de kans om je expertise toe te passen in een stimulerende en dynamische omgeving. Draag bij aan de groei van het bedrijf en ontwikkel je carrière in een team waar innovatie en uitmuntendheid centraal staan bij alles wat we doen.

Solliciteer door op de onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen

Solliciteer op