1 op de 3 studenten wil in contact blijven met hun stage-instelling.

Het belang van een aantrekkelijke opleiding voor leerling-verpleegkundigen

Ze hebben ervoor gekozen om op een andere manier te werven en te zorgen voor het welzijn van hun studenten.

Waar zorg en talent elkaar ontmoeten

Door te kiezen voor de aantrekkelijkheidsmodule kiest u voor een strategie waarbij de mens centraal staat bij het werven van studenten verpleegkunde. Het stelt u in staat om talent te identificeren en aan te werven dat in harmonie is met de waarden van uw instelling. Het maakt van elke stage een kans om toegewijde, zorgzame teams samen te stellen, die de weg bereiden voor de toekomst van de gezondheidszorg.

Investeer in de toekomst van uw vestiging.

Met de module Aantrekkelijkheid van Interneo werft u niet alleen voor vandaag. Het is een aanpak die niet alleen een strategische visie weerspiegelt, maar ook een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de zorg en het welzijn van het personeel.

Rekruteer met precisie

Dankzij gedetailleerde beoordelingen kunt u stagiairs identificeren en aanwerven die de waarden en visie van uw instelling delen. Dit helpt om leerling-verpleegkundigen te behouden.

Goodwill bevorderen

Verbeter de ervaring en betrokkenheid van stagiairs met constructieve feedback, waardoor hun verlangen om deel uit te maken van uw team wordt versterkt. Aantrekkelijke stages voor leerling-verpleegkundigen zijn hiervoor essentieel.

Rekrutering vereenvoudigen

Onze geïntegreerde tool geeft u direct toegang tot een pool van beoordeeld, inzetbaar talent, waardoor de tijd en kosten van traditionele wervingsprocedures afnemen. Het wervingsbeleid voor leerling-verpleegkundigen kan ook worden verbeterd.

Betrokken teams samenstellen

Door stagiairs aan te werven die al positieve ervaring hebben binnen uw instelling, zorgt u voor een snelle integratie en een sterke culturele fit.

Eén enkel dashboard om de aantrekkelijkheid van je vestiging te beheren.

Luisteren, leren en evolueren

Je tevredenheidsdashboard is niet zomaar een hulpmiddel; het is de polsslag van je vestiging. Het geeft je een duidelijk beeld van de ervaring van zowel je stagiairs als je team, waardoor je snel gebieden van uitmuntendheid en gebieden die bijzondere aandacht nodig hebben kunt identificeren.

Met de aantrekkelijkheidmodule wordt elke feedback een kans voor voortdurende verbetering, waardoor het welzijn binnen uw instelling en de kwaliteit van de geboden zorg toenemen.

Bouw aan een toekomst waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Dit dashboard geeft je de inzichten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen en een positieve en productieve werkomgeving te bevorderen.

Je feedbackpagina: een brug tussen beoordelingen en wervingskansen

Maak van elke beoordeling een open deur naar nieuwe kansen.

Wanneer beoordelingen toekomstige collega’s onthullen

De feedbackpagina van Interneo verzamelt niet alleen beoordelingen, maar zet ze om in echte groeikansen. Door de beoordelingen van stagiairs af te stemmen op de behoeften van de vestigingen, zorgt deze functionaliteit voor een optimale matching, wat een gerichte en relevante werving bevordert.

Laat de juiste kandidaten niet wegglippen

Zodra er een match is gevonden, gebeurt er iets magisch: er worden automatisch e-mails verstuurd om het contact te vergemakkelijken, waardoor er geen vertraging optreedt en de kans op succes wordt gemaximaliseerd. Tegelijkertijd wordt de opleidingsgeschiedenis van de student beschikbaar gemaakt, zodat er een overzicht ontstaat van zijn achtergrond en vaardigheden.

Deze uitgebreide, geautomatiseerde aanpak zorgt niet alleen voor meer efficiëntie in het rekruteringsproces, maar versterkt ook de band tussen instellingen en het talent van morgen.

Til uw werving naar een hoger niveau.

Ontdek hoe de module Aantrekkelijkheid van Interneo van elke stage een wervingskans maakt. Dankzij een mensgerichte aanpak kunt u stagiairs werven die aansluiten bij de waarden van uw organisatie en zo hun betrokkenheid en welzijn stimuleren.