Gecentraliseerd beheer van zorgplaatsingscapaciteit.

Dankzij de krachtige functies kunt u uw middelen efficiënt en nauwkeurig beheren.

Capaciteitsmanagement, een sleutelelement in het coördineren van opleidingen.

Deze functie omvat het definiëren en optimaliseren van de capaciteit van de verschillende zorgunits voor scholen en secties. Zorgen voor een evenwichtige en efficiënte verdeling van stagiairs.

Deze aanpak maximaliseert niet alleen het gebruik van de beschikbare middelen voor stagiairs, maar zorgt ook voor een verrijkende stage-ervaring voor elke student.

Een eerlijke verdeling van verpleegkundige opleidingsplaatsen op regionaal niveau.

Dankzij Interneo wordt de coördinatie van stageplaatsen beheerd op regionale schaal . Dit zorgt voor een harmonieuze en evenwichtige verdeling van stageplaatsen, rekening houdend met de behoeften en capaciteiten van elke regio, of instelling.

Ontdek hoe Interneo de capaciteit van uw vestiging kan vergroten.

Optimale verdeling

Interneo maakt een eerlijke en strategische verdeling van de beschikbare plaatsen voor verpleegkundige stages mogelijk. Door quota nauwkeurig toe te wijzen, kan elke sectie het optimale aantal studenten plaatsen, waardoor iedereen een stageplek van hoge kwaliteit krijgt.

Evoluerende quota

Quota op Interneo veranderen in de loop van de tijd. Ze worden daarom specifiek toegewezen per opleidingsplaats, leerjaar en sectie. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de middelen altijd optimaal worden gebruikt en biedt een verdeling van opleidingsplaatsen die is afgestemd op de eisen van elke periode.

Planning van hulpbronnen

Ziekenhuizen kunnen zien hoeveel plaatsen beschikbaar en toegewezen zijn in hun vestiging. Deze transparantie maakt een betere planning en een beter beheer van de middelen mogelijk, waardoor overbelasting wordt voorkomen en elke zorgeenheid op volle capaciteit kan werken zonder overspoeld te worden.

Transofrmez het beheer van verpleegkundige plaatsingen

Ontdek hoe Interneo een revolutie teweegbrengt in het beheer van verpleegkundige plaatsingen door de capaciteit te optimaliseren. Gebruik intuïtieve en effectieve tools om nauwkeurig plaatsen toe te wijzen en de regionale coördinatie van plaatsingen te verbeteren.