Maak in een handomdraai nauwkeurige planningen voor je cursisten.

Een intuïtieve interface voor het plannen van stages.

Bespaar kostbare tijd en organiseer je cursussen efficiënter.

Maximale flexibiliteit en aanpasbaarheid

Gebruik Interneo om de roosters voor al uw stagiairs te centraliseren en te coördineren. Vereenvoudig het beheer van verpleegkundige stages op uw afdelingen om de begeleiding te maximaliseren en het aanbod van stagiairs aan te passen aan de behoeften van uw instelling.

Duidelijke, praktische gebeurteniscodes

Gebeurteniscodes in Interneo vereenvoudigen de organisatie van stageroosters door afwezigheden, bezoeken van begeleiders en stageactiviteiten duidelijk te identificeren. Profiteer van een gestructureerd overzicht en een nauwkeurige berekening van de stage-uren. Alles onder controle.

Vereenvoudigde, betrouwbare validatie

Aan het einde van de cursus kunt u de gewerkte uren eenvoudig direct in Interneo valideren. De uren worden automatisch berekend, dus u hoeft ze alleen maar goed te keuren. De roosters zijn gebaseerd op de werkelijkheid en kunnen niet buiten het platform om worden gewijzigd, zodat een strikte naleving van de academische normen en een foutloze voorbereiding van de roosters voor verpleegkundige stages gegarandeerd zijn.

Laat het potentieel van uw studenten de vrije loop.

Bied een optimale stage-ervaring door de stageplanningen van uw leerling-verpleegkundigen centraal te coördineren.

Zorg voor naadloze beveiliging en traceerbaarheid voor je leerlingen.

Veilige toegang en logins zijn kinderspel.

Met Interneo heeft elke student veilige, individuele toegang. Profiteer van nauwkeurige traceerbaarheidstools om precies te weten welke student waar en wanneer op stage is.

Voldoe aan de RGPD-naleving en beheer contactgevallen met een hoog risico effectief. Geniet van gemoedsrust dankzij onberispelijk beheer van verpleegkundige stageplaatsen.

Kies voor efficiëntie.

Ontdek hoe Interneo de planning van verpleegkundige plaatsingen vereenvoudigt met een intuïtieve en flexibele interface. Bespaar tijd door planningen nauwkeurig te centraliseren en te coördineren, en zorg tegelijkertijd voor een efficiënt en compliant beheer.