De tool vor back-upbeheer voor verplegend personeel en uitzendkrachtens.

Vereenvoudig het beheer van uw back-upaanvragen en de toewijzing van uw vervangend personeel.

Ontdek meer over Externeo

Externeo

Vraag een demo aan

Ze vertrouwen ons al.

Hôpitaux Iris Sud

Externeo, eenvoudig beheer van aanvragen voor interne en externe versterking.

Beheer mobiele teams, spontane versterkingen, interdepartementale hulp en tijdelijk personeel efficiënt op één enkel platform.

Voor zorginstellingen, verplegend personeel en uitzendbureaus.

Dankzij één enkel platform voor back-upbeheer hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een tekort aan personeel in uw team.

Met Externeo vraag je eenvoudig versterking en opdrachten aan voor je eigen personeel of uitzendkrachten. Garandeer de kwaliteit van zorg in uw zorginstelling door snel beschikbaar personeel te vinden.

Een tool om uw dagelijkse werk te verbeteren.

Externeo is ontwikkeld in samenwerking met medewerkers in het veld om u de best mogelijke oplossing voor vervangingsbeheer te bieden.

Continuïteit van zorg & kostenoptimalisatie

Externeo analyseert de aanvragen voor back-up en de beschikbaarheid van vervangend personeel, zodat de middelen nauwkeurig kunnen worden toegewezen. Ons platform voor back-upbeheer helpt u om uw tussentijdse kosten te verlagen en uw operationele efficiëntie te verhogen.

Digitale transformatie & standaardisatie

Standaardisatie van back-upaanvragen en -opdrachten vergemakkelijkt het administratieve beheer. Ons back-up management platform verbetert de communicatie tussen uitzendbureaus en zorginstellingen, waardoor u tijd bespaart bij het vinden van de juiste kandidaat.

Traceerbaarheid &
historie

Traceerbaarheid vormt de kern van Externeo en biedt een compleet overzicht van de status van alle aanvragen, opdrachten en interacties. Dankzij een gedetailleerde historiek bent u op de hoogte van de kleinste wijziging aan uw vervangers.

Interoperabiliteit

Externeo onderscheidt zich door zijn hoge mate van flexibiliteit en integratie met uw systemen zoals Staffplanner of PEP. Deze compatibiliteit zorgt voor efficiënt teambeheer en een soepele samenwerking. De informatie blijft up-to-date, ongeacht de tool die je gebruikt, dus je hoeft niet dubbel te coderen.

Organiseer het beheer van uw aanvragen voor uw instelling.

Combineer de personeelsbehoeften van uw vestiging met uw interne en externe resources.

Dashboard

Om je verzoeken om versterking en je vervangingen te beheren. Op het hoofddashboard van Externeo kun je kiezen tussen een tabel- of kalenderweergave. Je kunt zien hoe de verzoeken om versterking vorderen en wanneer ze zijn ingewilligd.

Geschiedenis en gedetailleerde informatie

Op elk moment kun je de geschiedenis en informatie over een vervangingsverzoek in Externeo vinden. Je hebt toegang tot informatie over de agent die aan het verzoek is toegewezen, evenals de status en wijzigingsgeschiedenis van het verzoek.

Verzoeken van de dag

Met deze weergave kun je aanvragen per dag bekijken en automatisch koppelen aan de beschikbaarheid van je interne medewerkers. Als er geen medewerker beschikbaar is of als hun beschikbaarheid niet overeenkomt met de vraag, kun je de aanvraag rechtstreeks naar de uitzendbureaus sturen.

Beheer je team

Nodig leden van je team uit om een netwerk van vervangers op te bouwen. Je hoeft alleen maar hun achternaam, voornaam, e-mailadres en kwalificatie in te voeren en er wordt automatisch een e-mail naar hen verstuurd om hun account in Externeo aan te maken.

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op

Externeo in 4 stappen.

Externeo werkt ook met uitzendbureaus.

Functies speciaal ontworpen voor het beheer van tijdelijke versterkingen.

Het doel is om de samenwerking tussen instellingen en uitzendbureaus te vergemakkelijken om personeelstekorten tegen te gaan.

  • Geautomatiseerd cascadebeheer
  • Vervangingsverzoeken verzonden naar specifieke bureaus
  • Aanvraag- en cascadestatus
  • Speciaal portaal voor uitzendbureaus
  • Automatische rapporten en bestanden

Geen lange, vervelende procedures meer, met Externeo worden tijdrovende processen geautomatiseerd zodat je tijd bespaart bij het vinden van de juiste kandidaat.

Voldoen aan een groeiende behoefte aan zorgpersoneel.

Door de groeiende behoefte aan tijdelijk personeel konden uitzendbureaus de verwerking van aanvragen niet meer bijbenen. Daarom hebben we samen met hen Externeo ontwikkeld. Ons doel was om hen een gecentraliseerd platform te bieden om tijd te besparen bij het verwerken van aanvragen voor extra personeel, waardoor de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijft.

Plan je demonstratie.

Wilt u deelnemen aan een Externeo demonstratie? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.