Françoise Joudart, een verpleegster die instaat voor het onthaal van nieuwe aanwervingen en studenten in het Universitair Ziekenhuis Brugmann, vertelt ons over haar ervaring met onze software voor stagebeheer Interneo.

Ze legt in het bijzonder uit hoe dit platform het beheer van stages in hun instelling heeft veranderd. Interneo, een softwareplatform voor stagebeheer dat is ontworpen voor zorginstellingen, opleidingsinstituten en studenten, heeft de communicatie geoptimaliseerd, administratieve taken vereenvoudigd en de ervaring van studenten op stage verbeterd.

Het beheer van stages vóór Interneo: Vóór de introductie van Interneo gebruikten Françoise en haar team een Excel-bestand om de stages van studenten te beheren. Deze methode had echter een aantal nadelen. Het gedeelde bestand werd niet altijd geraadpleegd, wat leidde tot omissies en doublures. Daarnaast kwamen menselijke fouten regelmatig voor. Françoise: “Zonder Interneo was het een echte nachtmerrie. Bugs met Excel, omissies, duplicaten, het waren allemaal menselijke fouten.

De komst van Interneo: een openbaring!

Françoise had al langer door dat Interneo de perfecte oplossing was om hun stages te beheren. Na andere applicaties te hebben bekeken, bleek Interneo de ideale keuze. De tool bleek functioneel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik, zonder dat er een speciale IT-opleiding voor nodig was. Françoise vertelt enthousiast: “Voor mij was Interneo echt de eerste keuze.

Dagelijkse voordelen van Interneo: Met Interneo staat het team nu in direct contact met scholen en leerlingen, waardoor snelle en effectieve communicatie mogelijk is. Verpleegkundigen hebben in realtime toegang tot de informatie die ze nodig hebben, waardoor ze hun drempels en capaciteit kunnen beheren. Françoise legt uit: “Interneo heeft het mogelijk gemaakt om taken te delegeren en ieders verantwoordelijkheden te erkennen. De verpleegkundigen kunnen zelf hun plaatsingen beheren.

De afgelegde weg en de toekomst met Interneo: Françoise benadrukt dat als je eenmaal met Interneo werkt, er geen weg meer terug is. Het platform heeft de werktijd aanzienlijk verminderd, maar het management moet in deze tool investeren om er ten volle van te profiteren. Het is een essentiële investering als het gaat om de verhouding tussen de tijd die aan werk wordt besteed. Françoise zegt: “Nu we Interneo hebben, kan ik alleen maar vooruit.”

Samenwerking met Opal Solutions: Françoise benadrukt de samenwerking met het team van Opal Solutions, het bedrijf achter Interneo. Ze benadrukt het reactievermogen van hun support, die snel reageert op gebruikers en verzoeken om verbeteringen. Françoise zegt: “Werken met het Opal Solutions team is echt geweldig! Je krijgt echt een gevoel van het team achter het maken van de veranderingen.”

Interneo in drie woorden: Voor Françoise vertegenwoordigt Interneo de toekomst.

Ze omschrijft de tool als volgt: “Het is Interneo, maar het is ook het IT-aspect achter het inspelen op een specifieke behoefte”. Ze benadrukt het gemak dat het platform biedt in termen van kortere werktijd, efficiëntie, snelheid en duidelijkheid. Françoise benadrukt ook de sterke samenwerking met Opal Solutions en hun inzet om aan de behoeften van alle betrokkenen te voldoen.

Concluderend kan worden gesteld dat de invoering van Interneo het beheer van de plaatsingen in het Universitair Ziekenhuis Brugmann op zijn kop heeft gezet. Dankzij deze gespecialiseerde IT-oplossing konden de moeilijkheden van de vorige beheersmethodes overwonnen worden. De voordelen zijn talrijk: verbeterde communicatie, vereenvoudigde administratieve taken en een betere ervaring voor de stagiairs. Met een team dat luistert naar de gebruikers blijft Interneo zich ontwikkelen om te voldoen aan de specifieke behoeften van ziekenhuizen, scholen en studenten. Voor Françoise vertegenwoordigt Interneo de toekomst van het beheer van ziekenhuisstages.

In hetzelfde thema