Technische documentatie voor Interneo.

Interneo is een samenwerkingsplatform voor het beheer van stages en stagiairs in zorginstellingen.

Centraliseer uw informatie en communicatie in één enkel instrument. Vebeter uw privacybeheer in alle fasen van het stageproces. Connecteer andere software via onze API.

Download de documentatie
technische documentatie

De kracht van de Cloud zonder grenzen

Interneo is een SaaS (Software as a Service) platform, met andere woorden een web-based software, toegankelijk vanuit een browser zoals Firefox of Chrome. De interface is “responsive”, d.w.z. dat hij zich automatisch aanpast aan alle schermformaten: computer, tv, tablet, smartphone. De tool kan online, via wifi of mobiele data worden geraadpleegd.

interneo responsive ordi gsm
zendesk
Message support

Technische ondersteuning van de IT-afdeling en alle Interneo-gebruikers

Door contact op te nemen met onze technische ondersteuning, heeft u altijd de mogelijkheid om per ongeluk verwijderde gegevens te herstellen, of om te leren hoe u Interneo kunt configureren voor uw instelling en de manier waarop u werkt. Bekijk onze gedetailleerde FAQ’s en zelfbedieningsondersteuningsvideo’s. Wij gebruiken een ticketsysteem om uw technische verzoeken en die van uw collega’s bij te houden.

Een API en de bijbehorende documentatie om uw integraties met interneo te vereenvoudigen

Een API is beschikbaar voor technische gebruikers voor integraties met software van derden en voor interoperabiliteit. Onder de reeds bestaande implementaties is er bijvoorbeeld de automatische export van gegevens naar QlikView of Careboard-software. Onze volledige documentatie is hier beschikbaar.

Interneo onderscheidt zich door zijn bedrijfssoftware die specifiek is voor de gezondheidssector: scholen, universiteiten, ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen, enz. Dankzij de ervaring van onze medewerkers gekoppeld aan onze projecten in het verleden hebben wij een grondige kennis kunnen opbouwen van het vakgebied en de daar toe behorende processen, beperkingen, alsook van de bedrijfssoftware die wordt gebruikt.

API
La documentation technique complète de l'API d'Interneo est disponible sur Postman
GDPR compliant
hds certified

Uw gegevens veilig bewaard

Onze servers (applicatie, gegevens, back-ups en failover) bevinden zich allemaal op Europees grondgebied, met de bijbehorende garanties voor de correcte verwerking van gegevens volgens de voorschriften van de GDPR (Europese Verordening Gegevensbescherming).

Interneo voldoet aan de meest uitgesproken verwachtingen op het gebied van privacybeheer en biedt u een veel completere controle door eindelijk af te stappen van het duo “e-mail en platte bestanden”. Interneo organiseert de processen, het verzamelen van toestemmingen, de traceerbaarheid, de beperking van de toegang… Onze hosting is gekwalificeerd tot het Health Data Hosting (HDS) niveau. Neem contact met ons op als u vragen heeft!

Interneo’s technische documentatie downloaden.

Wenst u meer informatie over de werking en de technische details van Interneo?

IT-professionals of DPO’s, ontvangen de nodige documentatie door ons uw contactgegevens mee te delen.