Taken, Rol, Doelstelling

Als projectmanager sta je in het middelpunt van de actie en ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van onze initiatieven. Je taken omvatten een verscheidenheid aan taken, van het uitvoeren van marktonderzoek tot het coördineren van de verschillende betrokken partijen, evenals de voortdurende communicatie en het toezicht houden op de projectuitvoering. Je rol bestaat ook uit het proactief beheren van risico’s, vooruit plannen voor veranderingen en je voortdurend aanpassen om de gewenste richting te behouden. Na elk project moet je evaluatiebijeenkomsten organiseren met het team om de successen en uitdagingen te analyseren en toekomstige verbeteringen te identificeren.

Gezocht profiel

  • Je bent gepassioneerd door onderzoek en het structureren van informatie, je bent creatief en in staat om innovatieve benaderingen te bedenken om doelstellingen te bereiken.
  • Uitstekende presentatie- en communicatievaardigheden, met een natuurlijk gemak in professionele interacties. Je hebt een perfecte kennis van het Frans en een grondige kennis van het Nederlands is een pluspunt.
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en kunt goed omgaan met een breed scala aan mensen, van medisch personeel tot technische experts.
  • Je bent een sterke teamspeler, gedijt goed in een collaboratieve omgeving en toont autonomie terwijl je openstaat voor vragen en discussie.
  • Je hebt een grote interesse in hoe start-ups werken en de motivatie, proactiviteit en organisatie die nodig zijn om je te ontwikkelen in een flexibele maar veeleisende omgeving.